top of page

Een terugblik naar Verhalen in het Park

Het was een gouden oktoberdag met namiddag een verhalenpicknick op een zelf meegebracht dekentje en ’s avonds een vertelwandeling doorheen een subtiel maar prachtig uitgelicht park. De 'goesting' om weer verhalen te beleven was groot en dat gecombineerd met de mooie weersvoorspelling zorgde voor een uitverkochte editie, zowel 's namiddags als 's avonds.


Evi Rosiers, Tom Van Outryve en Meneer Zee vertelden 's middags naar hartenlust verhalen over tanden, de bevroren tijd en een bijzondere beer. De muzikanten zorgden voor een gezellige sfeer en met een hapje en een drankje was het een geslaagde namiddag.



’s Avonds werden de bezoekers getrakteerd op een gezellige wandeling door het Engels Park en onze boomgaarden. Onderweg kwam je vertellers tegen die je helemaal onderdompelen in hun verhaal. Dankzij de uitverkochte editie waren er twee verschillende lussen en wist je dus niet welke verhalen je te wachten stonden. Een erotisch verhaal, een duivels verhaal of een klassieker van Edgar Allan Poe, allemaal passeerden ze de revue want vertellers Lieve De Meyer, Evi Rosiers, Tom Van Outryve, Tom van Mieghem, Katty Wtterwulghe en Meneer zee brachten verhalen die het daglicht niet verdroegen. Het feeëriek verlicht Engels Park bij valavond was hiervoor dan ook de perfecte locatie.


Wil jij ook eens onze Verhalen in het Park beleven? Schrijf alvast 8 oktober 2022 in je agenda!


72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page