Waterburcht_2018_1_edited.jpg

Organiseer

De Landcommanderij Alden Biesen geeft je een unieke locatie om jouw evenement te organiseren. Schrijf een nieuwe bladzijde in het verhaal van jouw onderneming, 

Vergaderen.png

Vergaderingen

Op zoek naar een uitzonderlijke locatie voor je algemene vergadering, raad van bestuur of klantenbespreking? Onze rustige omgeving en kasteelomkadering zorgen voor een speciale beleving voor elk type evenement.

 

Samen met jou bekijken we welke zaal het meest geschikt is. Binnen ons uniek erfgoedkader is er voor elk evenement wel een zaal op maat en in onderling overleg zorgen we ook voor de uitrusting die vereist is. Alle zalen kunnen voorzien worden van een AV-installatie en natuurlijk een stabiele WiFi-verbinding. 

Met meer dan 30 zalen, verscheidene buitenlocaties in een prachtige historische omgeving kunnen wij een ruime waaier aan evenementen verzorgen, van een vergadering voor 10 of een receptie voor 500, tot buitenevenementen voor duizenden bezoekers, De rustige omgeving en kasteelomkadering zorgen daarbij voor een speciale beleving.

Congressen en beurzen

Ook voor meerdaagse congressen kan je bij Alden Biesen terecht. 

Samen bepreken we de noden voor plenaire vergadering en break-outs, en bekijken we de programmatie gedurende uw verblijf in Alden Biesen. Bijkomende wensen zoals bijvoorbeeld het integreren van hybride keynote sprekers of het plaatsen van tolkencabines zijn allemaal een mogelijkheid. 

Voor al je cateringopties staat het keukenteam van Alden Biesen met haar typisch Limburgse gastvrijheid en heerlijke smaken voor je klaar. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit een vaste lijst van geprefereerde cateraars. Verschillende formules zijn hierbij mogelijk. Afhankelijk van uw evenement passen wij ons aanbod met plezier aan en bekijken we wat best past. 

FranseTuin_2009_Oranjerie (1).jpg
Filmopnames.png

Events, festivals en filmopnames

Alden Biesen is de thuisbasis voor heel wat schitterende evenementen, festivals en tv-opnames die in de loop der jaren hun thuis gevonden of zijn opgenomen op ons domein. 

Ben je op zoek naar een locatie om zelf iets te starten, kom dan gerust praten met het Alden Biesen team. Samen bekijken we of het sense-of-place gevoel van onze site matcht, welke mogelijkheden er zijn om uw verhaal te vertellen. 

 

Ons team heeft een ruime ervaring met kleine en grote publieksevenementen en kan je met raad en daad bijstaan.  

Flanders Heritage Venue

Rekening houdend met onze unieke erfgoedsetting en organisatorische mogelijkheden, maken we bewuste keuzes over welke activiteiten kunnen plaatsvinden. Naast kleinere besloten/leden activiteiten en MICE-evenementen, worden publiekstoegankelijke evenementen (zowel gratis als betalend) aan graadmeters afgetoetst. Hierbij wordt onder meer gekeken of het evenement in lijn met de uitstraling van het domein ligt (sense of place). 

De Landcommanderij Alden Biesen heeft het Flanders Heritage Venue label en heeft verschillende prijzen voor beste congreslocatie behaald. Kortom, een locatie met een uniek verhaal en een inspirerende erfgoedervaring. 

Label FlandersHeritageVenues.png
Meetings2021.jpg
Congres.png
Kamer_2020_Bjorn_Comhaire_001.jpg

Overnachten

Wist je dat je ook kan overnachten op ons domein? De Landcommanderij Alden Biesen beschikt over 30 kamers, met in totaal 54 bedden. 

 

Onze slaap accommodaties zijn echter enkel te boeken voor bedrijven of verenigingen die op Alden Biesen een evenement, congres of vergadering organiseren, en zijn dus niet beschikbaar voor individuele bezoekers.  Voor deze laatste groep verwijzen we graag naar de vele hotels, b&b's en vakantiehuizen in de ruime omgeving.