top of page

Basiscursus verhalen vertellen: Schilderen met woorden
Weet je nog hoe geweldig mooi die ene leerkracht, grootouder, kampleider of gids verhalen kon vertellen? Het leek wel alsof hij of zij de beelden in je hoofd schilderde. Je zag het verhaal als een film voor je. Doordat jouw verbeelding werd geprikkeld, was je zomaar opeens, als bij wonder in het verhaal dat de ander vertelde en bleef de tijd heel even stilstaan.

In een wereld die polariseert en waar we door de vluchtige social media al snel in een eigen bubbel belanden, is dat schilderen van beelden een waardevolle vaardigheid. Het helpt echt om mensen opnieuw met elkaar te verbinden.


Ook deze zomer bieden de Landcommanderij Alden Biesen en de Vertelacademie weer een vierdaagse Basiscursus verhalen vertellen op het kasteel aan. Voor iedereen die de kunst van het verhalen vertellen wil leren: leerkrachten, gemeenteraadsleden, (groot)ouders, rondleiders, communicatie-professionals, museumdocenten, leden van vertelkringen, ondernemers, predikanten en liefhebbers van verhalen. U vindt een uitbreide omschrijving en informatie over aanmelden op de website van de Vertelacademie. Data: maandag 14 t/m donderdag 17 augustus.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page