top of page

Allemaal verhaal

De koude zorgt dat we gezellig binnen willen blijven en genieten van de rust. Misschien kan je die rust wel combineren met een goed verhaal. Allemaal Verhaal kan je daarmee helpen. Het nieuwe vertelinitiatief van enkele Vlaamse vertellers lanceert elke maand via Facebook het 'Allemaal verhaal - vertelcafé'Hilde Rogge, Evi Rosiers, Mia Verbeelen, Chris de Backer en Meneer Zee nemen je mee op reis naar het land van je verbeelding. Iedere maand weven ze verhalen rond een thema en gaat de stream online vanuit verrassende locaties, van stemmig café tot nostalgisch schildersatelier. Het programma start om 21u.


Zo. 14 februari Zinnenprikkeling - verhalen van Liefde en Erotiek

Za. 27 maart Achter de sluiers van 1001 nachten

Za. 24 april Gevleugelde verhalen, gevederde vrienden

Zo. 16 mei Als je adem stokt - verhalen met een griezelig randje


Dus als je de kans wil grijpen om je Valentijnsavond eens op een andere manier te beleven, ontdek dan snel de Facebookpagina van Allemaal Verhaal. Gegarandeerd een unieke kans om romantische punten te scoren.Wil je liever op een ander moment de tijd nemen voor een goed verhaal? Geen probleem. Er zijn al verhalen te zien, met de vorige edities van 'Allemaal Verhaal - Vertelcafé' maar ook de verhalen van 'Verhalen vol licht' die voor wat licht zorgde in de aanloop naar Kerstmis.


Ontdek de unieke wereld van Allemaal Verhaal en geniet van de vertelde verhalen door Vlaamse vertellers.


Dit digitale vertelplatform komt tot stand dankzij de culturele activiteitenpremie van het departement Cultuur, Jeugd & Media

149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page