top of page

Start de herfst met een verhaal

Het is half september. De Engelse tuin of kortweg het park ligt er in de ochtendzon vredig bij. Hier en daar merk je reeds een lichte verkleuring van het bladerdek. De voorbode van een nakende herfst en dat betekent tijd voor VERTELLEN! Op zaterdag 10 oktober is Alden Biesen opnieuw het decor voor verhalen en muziek. Ben je op zoek naar een leuk evenement voor je kinderen en jezelf? Aarzel dan niet en kom gerust langs op ons herfstevenement ‘Verhalen in het Park’! In de loop van de namiddag beginnen we eraan met een gezellige verhalenpicknick voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud. Spreid je eigen dekentje op het malse gras van de Engelse tuin terwijl je samen met je kroost geniet van een vieruurtje door ons aangeboden. Twee toffe vertelsters, Veerle Ernalsteen en Marijke Goossens, bezorgen je een heerlijke namiddag vol verrassende verhalen. Zij worden hierin begeleid door een bende speelse muzikanten olv Peter Verberckmoes. Niet te missen!


We verwelkomen’s avonds graag iedereen ouder dan 16. Als je na lange tijd opnieuw goesting hebt in cultuur, ben je bij ons aan het juiste adres. Hier word je verwend met heerlijke verhalen die je even de beslommeringen van het moment doen vergeten! Veerle Ernalsteen, Marijke Goossens, Mia Verbeelen en…Frank Degruyter willen hun verhalen delen met jawel het liefst van alles, een LIVE publiek. Zoals je misschien weet, speelt Verhalen in het Park zich bij voorkeur buiten af. Je wandelt bij valavond van verhaal tot verhaal in groepjes van max. 30 personen door een subtiel uitgelichte Engelse tuin. Misschien zag je het park nooit eerder op deze manier… De avond afsluiten doen we samen, al is het op veilige afstand van elkaar, op de evenementenweide waar de vertellers je trakteren op enkele laatste korte verhalen waarna we nog een vurige verrassing in petto hebben. Rond half 10 ronden we af en keren jullie huiswaarts met als het van ons afhangt, een voldaan en warm gevoel en een hoofd vol verhalen!



We hopen op een mooie herfstdag. Mocht het weer minder goed uitpakken, trekken we voor een coronaproof parcours naar binnen. Alden Biesen beschikt over voldoende ruime zalen waar 1 meter afstand wordt gegarandeerd. Wij zorgen voor een veilige maar aangename sfeer…laat je verwennen, verrassen en verwonderen door verhalen en muziek! WELKOM!


Wil je ook genieten van dit evenement? Schrijf je snel in!


467 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page