top of page

Een unieke ervaring voor jonge ridders

Ridder Muis woont twee maanden lang op het domein van Alden Biesen. Natuurlijk verblijft ze hier niet alleen, elke dag staat er een legioen aan kids klaar om opgeleid te worden tot ridder en kunnen ze genieten van een onvergetelijk avontuur.


Jong en oud

Met Ridder Muis is er ruimte voor jong geweld op het domein van Alden Biesen. Kinderen kunnen met Ridder Muis hun grote held ontmoeten en worden opgeleid tot een echte ridder. Na een dag vol ridderactiviteiten, zoals een hindernissenparcours met een stokpaard of het maken van een eigen zwaard, genieten ze van een gezellige barbecue en kunnen ze gaan rusten in een luxueuze glampingtent.


De jonge ridders kunnen wegdromen in een comfortabele tent waar er plaats is voor een bed met een extra zacht kussen, een gezellig plekje om tot rust te komen en alles natuurlijk in de Ridderlijke sfeer die doorheen de volledige tweedaagse wordt doorgetrokken.


Meerdaagse uitstap

Het Ridder Muis avontuur geeft heel wat gezinnen de kans om Alden Biesen te leren kennen. Van over heel Vlaanderen zakken zij af naar Limburg om te logeren in de glampingtenten. De volgende ochtend genieten zij van een middeleeuws ontbijt en hebben zij een volledige dag om het domein van Alden Biesen te verkennen. Dat betekent vaak dat ze de tijd nemen om de prachtige natuur en rust van Limburg te ontdekken.

Een combinatie met de Schatten van Vlieg nodigt ook heel wat gezinnen uit. Na een avontuur in de middeleeuwen is het tijd om ondergedompeld te worden in de wereld van sprookjes. Met de Schatten van Vlieg gaan ze op zoek naar de schat en ontdekken ze de bekende sprookjes zoals Roodkapje, Sneeuwwitje en De Gelaarsde Kat. Geen probleem voor de nieuwe ridders, toch?
230 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page