top of page

Muzikale reflectie en spiegeling

In deze tijden van onzekerheid zijn we allemaal op zoek naar datgene dat ons een goed gevoel geeft. Een glimlach, een kus, een knuffel zijn zaken waar we momenteel niet op mogen rekenen. Maar één ding blijft altijd aanwezig: muziek. Laat dit nu net hetgeen zijn wat we meer en meer in Alden Biesen willen brengen. Zo starten we nu zaterdag 31 oktober met een nieuwe reeks die volledig coronaproof is. Het AlbaNova festival van de oude en nieuwe muziek wordt geknipt in 4 sessies, 4 concerten die we verspreiden over 2020-2021. Deze eerste sessie brengt ons een ode aan Gaspard Félix-Torunachon, beter bekend als Nadar.



Twee totaal verschillende concerten kan je bijwonen op zaterdag 31 oktober. Het ene concert is uitgevoerd door het Nadar Ensemble, een Belgisch ensemble voor hedendaagse muziek. Zij gaan aan de slag met het werk van Nadar en brengen in een uitzonderlijk programma een ode aan hem. Het wordt een avontuurlijk parcours vol muziek voor jong en oud. Het andere intieme concert van cellist Benjamin Glorieux en pianist Anthony Romaniuk brengt een hoge dosis creativiteit en virtuositeit. Ze hebben een brede waaier aan prachtige melodieën voorbereid, en laten de volgorde van de gespeelde werken over aan het publiek.. een concert à la carte!

Als kers op de taart krijg je bij deze twee concerten nog een workshop rond fotografie. Het mobiel ambachtenatelier Hausgemacht laat je terugkeren naar de avontuurlijke begindagen van de fotografie en gaat samen met jou aan de slag om je eigen camera obscura te maken.

Krijg je er al zin in? Bestel dan snel je tickets hier

84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page