top of page
Waterburcht_2018_1_edited.jpg

3D Bezoek Alden Biesen

Betreed de erekoer en wandel het kasteel via de linkerzijde binnen. Je wandelt het volledige kasteel rond en al snel ontdek je de indrukwekkende trappenhal die je leidt naar de eerste verdieping. Onze Bocholtz ruimte is één van onze blikvangers en heeft een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. 

Duik het verleden in, met het appartement van de landcommandeur. Je wandelt het salon binnen krijgt een voorsmaakje van hoe deze ruimtes er in het verleden waren ingericht. Deze ruimtes worden zelden gebruikt voor events, maar ze geven je toch een unieke kijk in de geschiedenis van Alden Biesen.

De rijschool is de grootste ruimte die Alden Biesen te bieden heeft. Met plaats voor meer dan 250 personen heb je een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Je wandelt de foyer binnen, de ontvangstruimte die ook als kleinere receptieruimte dienst kan doen. De blikvanger is echter de volgende ruimte, met een uitschuifbare tribune en podium. De ideale locatie voor grotere presentaties, voorstellingen of optreden. Heb je de voorkeur voor een grote receptieruimte? Dan kan de tribune verborgen worden en kan je zo'n 300 personen ontvangen.

Tegenover de Rijschool kan je de Tiendschuur vinden. Deze zaal heeft een unieke vorm met tussenschotten die de ruimte kan verdelen in kleinere ruimtes. Een ideale locatie als je gebruik wil maken van break-out momenten. De Tiendschuur is natuurlijk ook uiterst geschikt om te gebruiken als grotere receptieruimte. Het hoge plafond geeft ademruimte en zorgt voor een unieke grootse sfeer voor jouw evenement.

De Cuvelier is één van onze meest veelzijdige ruimtes. Bij het binnenkomen valt de openheid van deze zaal op, dankzij het hoge plafond en de balkenstructuur. Je hebt hier allerlei audiovisuele mogelijkheden en dat geeft jouw meeting de uitstraling die het verdient.

Het hoeven niet allemaal grote ruimtes te zijn in Alden Biesen. Ook kleine meetings vinden hun plek bij ons en daar is onze Kapelanij een perfect voorbeeld van. Verborgen op het voorhof, ontdek je hier een kleine ruimte die warmte en gezelligheid aanbiedt. Na de meeting heb je dan natuurlijk de kans om ons domein te verkennen.

Alden Biesen beschikt over 30 kamers, met een totaal van 54 bedden, voor groepen die een meerdaagse activiteit op Alden Biesen organiseren. Zo krijgen deelnemers een unieke kans om te overnachten in de voorburchten van het kasteel. Wandel de kamer binnen en krijg een voorproefje van onze overnachtingsmogelijkheden.

bottom of page