Waterburcht_2018_1_edited.jpg

Ken jij Alden Biesen al? Leer onze organisatie kennen en ontdek waar wij voor staan.

We stellen je graag onze partners voor, net als erkenningen die wij hebben mogen ontvangen. Wil je meer informatie over één van de partners? Klik dan op het logo en bezoek de website.

Reflecterend op meer dan 800 jaar geschiedenis en tal van fascinerende verhaallijnen gaat Alden Biesen de uitdaging aan om - in een steeds veranderend bezoekerslandschap -  representatieve activiteiten aan te trekken en te organiseren binnen het cultuur- en zakensegment. Hierbij is het onze ambitie om de nieuwe verhalen te ondersteunen en mee te schrijven van organisaties die onze erfgoedsite kiezen voor haar wervende omkadering.

Als Vlaamse Overheidsinstantie zet Alden Biesen in op wendbaarheid en klantvriendelijkheid, en staat voor authenticiteit, kwaliteit en degelijkheid. Een breed dragende, participatieve en kwaliteitsvolle beleving staan hierin centraal. Via deze kernwaarden versterken we de huidige werking, maar gaan we tegelijkertijd voluit voor vernieuwing, en bieden we ruimte aan organisatoren die mee onze grenzen willen verleggen.

Alden Biesen is een zelfstandige entiteit van de Vlaamse Overheid onder het Departement Cultuur, Jeugd en Media. 

 

Netwerken

Partnerships

Piano LAB_edited.jpg
Logo_IntraMuros_Rood.png

Erkenningen