top of page
Waterburcht_2018_1_edited.jpg

Media

Ben je op zoek naar informatie over de Landcommanderij Alden Biesen, ons logo of enkele afbeeldingen om een artikel over Alden Biesen te illustreren? Op deze pagina vind je al deze gegevens en kan je hier gebruik van maken.

Al onze teksten en afbeeldingen die je kan vinden op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Indien je deze zou willen gebruiken, kan dat na contact met ons en met de vermelding '© Alden Biesen'

Foto's van Alden Biesen

Een aanbod van HD-foto's kan je vinden via onderstaande afbeelding. Deze afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag ze dus gebruiken, maar neem vooraf contact met ons op. Ben je op zoek naar een specifieke foto, dan kan je ons contacteren via het contactformulier of via aldenbiesen@vlaanderen.be

AldenBiesen luchtofotos 241019 WEB-15.jp

Sociale media

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen op het domein. Je kan ons volgen op heel wat sociale media, denk maar aan FacebookInstagram of YouTube. Zou je graag willen samenwerken of heb je een idee voor onze sociale media? Aarzel niet en contacteer ons! Samen bekijken we jouw idee en bekijken we de mogelijkheden om tot een boeiende samenwerking te komen voor beide partijen. 

Ben je op bezoek op ons domein, vergeet dan niet @aldenbiesen te taggen, met wat geluk delen we jouw foto ook op onze account. 

bottom of page