Media

MediaBanner.jpg

Ben je op zoek naar informatie over de Landcommanderij Alden Biesen, ons logo of enkele afbeeldingen om je artikel over Alden Biesen te illustreren? Op deze pagina vind je al deze gegevens en kan je hier gebruik van maken.

Al onze teksten en afbeeldingen die je kan vinden op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Indien je deze zou willen gebruiken, kan dat na contact met ons en met de vermelding '© Alden Biesen'

Logo Alden Biesen

AldenBiesen_Final.jpg
Trans_LogoAldenBiesen.png
Trans_LogoAldenBiesen_Blauw.png

Foto's van het domein

Een aanbod van HD-foto's kan je vinden via onderstaande afbeelding. Deze afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Je mag ze dus gebruiken, maar neem vooraf contact met ons op. Ben je op zoek naar een specifieke foto, dan kan je ons contacteren via het contactformulier of via aldenbiesen@vlaanderen.be

AldenBiesen luchtofotos 241019 WEB-15.jp

Sociale media

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen op het domein. Je kan ons volgen op heel wat sociale media, denk maar aan Facebook, Instagram of YouTube. Zou je graag willen samenwerken of heb je een idee voor onze sociale media? Aarzel niet en contacteer ons! Samen bekijken we jouw idee en bekijken we de mogelijkheden om tot een boeiende samenwerking te komen voor beide partijen. 

Ben je op bezoek op ons domein, vergeet dan niet @aldenbiesen te taggen, met wat geluk delen we jouw foto ook op onze account. 

Ontdek de verschillende sociale media, een voorproefje van ons YouTube-kanaal en onze Instagram tijdlijn: 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

Persberichten

Doorheen het jaar publiceren we geregeld persberichten in verband met evenementen, wijzigingen in onze organisatie, op het domein, ... Een overzicht van de meest recente persberichten kan je hieronder vinden.

2020

2020-06-24 (Her)ontdek de sprookjes van de Gebroeders Grimm

2020-06-02 Alden Biesen krijgt voortrekkersrol als internationale congreslocatie binnen Vlaanderen

De Landcommanderij als filmlocatie

Het domein van de Landcommanderij Alden Biesen ademt cultuur en geschiedenis uit. De imposante gebouwen en omgeving vormen een ideale locatie voor een kortfilm, publicitaire spot of een groter filmproject. Vul ons contactformulier in met alle informatie over jouw project of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.