top of page
Waterburcht_2018_1_edited.jpg

Eten & drinken

Geniet van een streekgebonden hapje, een lokaal biertje, appelsap van de hoogstamboomgaarden en de Limburgse gastvrijheid. Er zijn ontelbare redenen om plaats te nemen aan een tafeltje bij één van de horecagelegenheden bij ons in de buurt, zoals Akko, De Boomgaerd, 't Lindje of frituur t' Biesefritje, of in onderstaande eetgelegenheden op het domein zelf.

Gasthuis_2020_1_edited.jpg

't Gasthuis is terug open sinds augustus 2023.

Weetje - Oorspronkelijk was het oude gasthuis in 1616 een school voor omwonende jeugd. Zo'n 100 jaar later werd het een herberg voor ambachtsmannen, winkeliers en bezoekers. Vandaag is het een ideale plek voor een drankje, een snack of een typisch Vlaamse of Belgische klassieker.

Apostelhuis_2020_1.jpg

Het poortgebouw was vroeger de verblijfplaats van de poortwachter. 

Weetje - Vroeger was dit poortgebouw de hoofdingang van de Landcommanderij Alden Biesen. Bij aankomst had je een prachtig zicht op de lager gelegen landcommanderij, een entree die indruk maakte en dat vandaag nog steeds doet.

Het Apostelhuis is tijdelijk gesloten voor renovaties

Ben je op zoek naar iets anders of ga je verder op verkenning in Bilzen? Visit Bilzen biedt een duidelijk overzicht van de verschillende eetgelegenheden in de buurt.

bottom of page