top of page
Waterburcht_2018_1_edited.jpg

Eten & drinken

Geniet van een streekgebonden hapje, een lokaal biertje, appelsap van de hoogstamboomgaarden en de Limburgse gastvrijheid. Er zijn ontelbare redenen om plaats te nemen aan een tafeltje bij één van de horecagelegenheden bij ons in de buurt. 

Gasthuis_2020_1_edited.jpg

't Gasthuis is tijdelijk gesloten. Interesse om het Gasthuis uit te baten?

Dat kan. Stuur je kandidatuur in tegen vrijdag 9 juni. Info hier.

Weetje - Oorspronkelijk was het oude gasthuis in 1616 een school voor omwonende jeugd. Zo'n 100 jaar later werd het een herberg voor ambachtsmannen, winkeliers en bezoekers. Vandaag is het een ideale plek voor een drankje, een snack of een typisch Vlaamse of Belgische klassieker.

Apostelhuis_2020_1.jpg

Het poortgebouw was vroeger de verblijfplaats van de poortwachter. Ondertussen is het een gezellige brasserie met authentieke gerechten.

Weetje - Vroeger was dit poortgebouw de hoofdingang van de Landcommanderij Alden Biesen. Bij aankomst had je een prachtig zicht op de lager gelegen landcommanderij, een entree die indruk maakte en dat vandaag nog steeds doet.

Het Apostelhuis is tijdelijk gesloten voor renovaties

IMG_20210722_143845.jpg

Zomerterras

In de zomer kan je genieten van ons gezellig terras op het buitenhof. Neem plaats en drink een lokaal biertje of iets fris.

Weetje - Het buitenhof is de locatie waar je ook meteen het Infokantoor Toerisme kan vinden. De perfecte uitvalsbasis voor een gezellige wandeltocht langs het glooiende Haspengouwse landschap.

Ben je op zoek naar iets anders of ga je verder op verkenning in Bilzen? Visit Bilzen biedt een duidelijk overzicht van de verschillende eetgelegenheden in de buurt.

bottom of page