top of page
Waterburcht_2018_1_edited.jpg

Ken je Alden Biesen al? Ontdek ons domein en ontdek waar wij voor staan. Wij stellen je graag voor aan onze partners en de erkenningen die wij hebben ontvangen. Wil je meer informatie over een van onze partners? Klik dan op het logo en bezoek de betreffende website.

Terugkijkend op meer dan 800 jaar geschiedenis en talrijke betoverende verhaallijnen, gaat Alden Biesen de uitdaging aan om in een steeds veranderend bezoekerslandschap representatieve activiteiten in het culturele en zakelijke segment aan te trekken en op elkaar af te stemmen. Het is onze ambitie om de nieuwe verhalen van organisaties die voor onze erfgoedsite kiezen vanwege de aantrekkelijke omgeving, te ondersteunen en te co-creëren.

 

Alden Biesen richt zich als Vlaamse overheidsinstelling zowel op aanpassingsvermogen als op klantvriendelijkheid en staat voor authenticiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Een brede, hoogwaardige ervaring met deelname van alle belanghebbenden staat daarbij centraal. Wij gebruiken deze kernwaarden om de huidige operatie te versterken. Maar tegelijkertijd staan wij volledig achter innovatie en bieden wij de nodige speelruimte aan organisatoren die onze grenzen willen verleggen.

Alden Biesen is een onafhankelijke instelling van de Vlaamse overheid en rapporteert aan het departement Cultuur, Jeugd en Media.

 

Réseau

Partenaires

Piano LAB_edited.jpg
Logo_IntraMuros_Rood.png

Trophées

Logies.jpg
bottom of page