Aanbod

luchtfoto5MB(H.Timmerman).jpg

Het domein van de Landcommanderij Alden Biesen biedt heel wat mogelijkheden op maat van jouw evenement. 

 

Inviteer je klanten op een diner in de statige erekoer van de waterburcht, organiseer een groots bedrijfsfeest of trek er met je team een dag tussenuit voor een teambuilding of bestuursvergadering.

 

Geniet tussendoor van de natuur met een wandeling of rondleiding in de Franse Tuin, het Engels Park of ontdek de grootste aaneengesloten hoogstamfruitboomgaard van België.

Overzicht zalen

Ongeacht jouw evenement, vergadering of congres, we bekijken samen met jou welke zaal het meest geschikt is. Met een dertigtal verschillende zalen is er voor elk evenement wel een geschikte zaal. Vervolgens bekijken we de opstelling en wat je nodig hebt. Al onze zalen kunnen ook voorzien worden van een AV-installatie en natuurlijk geniet je ook van een stabiele Wifi-verbinding. Contacteer ons en ontvang een voorstel op maat.  

Oranjerie  (1).jpg
Erekoer

BEKIJK ONZE BROCHURE

Krijg een idee van onze verschillende zalen en van de unieke locatie die we jou kunnen aanbieden.

Catering

Combineer je activiteit met onze bijkomende cateringopties. Je hebt de keuze uit verschillende formules en je kan dit zo uitgebreid maken als je zelf zou willen. Afhankelijk van jouw evenement passen wij ons aanbod aan.. 

Jouw unieke evenement

Je zou graag een specialer evenement organiseren, niet zomaar een vergadering, congres of iets gelijkaardigs? Perfect! Wij staan voor je klaar om je idee te bespreken. Alden Biesen ontvangt al jarenlang unieke evenementen, denk maar aan Fleuramour, het Schots Weekend of Dinner in the Sky.

Kortom, Alden Biesen is de thuisbasis voor heel wat schitterende evenementen en misschien ook wel het jouwe? Contacteer ons met jouw idee en we zorgen voor een geslaagd evenement op een unieke locatie.

zomeropera 2019.jpg
Cultuur.jpg

Contacteer ons