Wat u ook wilt organiseren, alles begint met de keuze van de juiste locatie. Het imposante geheel van de landcommanderij herbergt zowel historische ruimtes als moderne vergaderzalen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan afhankelijk van de grootte van uw groep, het imago dat u wenst uit te stralen, welke technische ondersteuning u nodig hebt, … En dat alles tegen uiterst gunstige tarieven, neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Contacteer ons

Wil je een congres of seminarie organiseren in Alden Biesen? Neem contact op met ons en wij vertellen je met plezier alle mogelijkheden. 

+32 89 51 93 48
+32 89 51 93 47

congrescentrum.ab@vlaanderen.be

Congres Kasteel

Congres Kasteel

Alden Biesen is meer dan een historische toplocatie. Het is een levend centrum. Een centrum waar cultuur en toerisme hand in hand gaan met uw activiteit. De site, met zijn imponerende waterburcht, is  een indrukwekkend historisch decor voor allerhande vergaderingen, vormingen en congressen. Wij kunnen elk bedrijf, elke vereniging en elke privépersoon helpen om zijn wensen waar te maken. Van een kleinschalige vergadering, tot een imposant congres. Van een meerdaagse vorming met catering tot een presentatie met een glaasje achteraf. Of zoekt u een locatie voor een brainstorming met teambuilding? Samen maken we het mogelijk!

 

Vergaderingen en congressen

Alden Biesen is een cultuurcentrum van de Vlaamse Overheid. Verenigingen, instellingen en bedrijven kunnen er socio-culturele evenementen of vormingsactiviteiten organiseren.

Nederlands