Voor bedrijven of verenigingen die op Alden Biesen hun evenement organiseren is er de mogelijkheid tot overnachten op de Landcommanderij zelf. Alden Biesen beschikt over 30 kamers. Deze kunnen enkel geboekt worden bij een meerdaagse activiteit. 

Voor individuele bezoekers raden wij Martin’s Rentmeesterij aan. Dit hotel ligt op 150 meter van Alden Biesen, in de voormalige Rentmeesterswoning, en biedt een exclusieve belevenis aan waarin cultuur, gastronomie, ontspanning en aangenaam vertoeven naadloos samengaan. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.martinshotels.com

Congres Kasteel

Congres Kasteel

Alden Biesen is meer dan een historische toplocatie. Het is een levend centrum. Een centrum waar cultuur en toerisme hand in hand gaan met uw activiteit. De site, met zijn imponerende waterburcht, is  een indrukwekkend historisch decor voor allerhande vergaderingen, vormingen en congressen. Wij kunnen elk bedrijf, elke vereniging en elke privépersoon helpen om zijn wensen waar te maken. Van een kleinschalige vergadering, tot een imposant congres. Van een meerdaagse vorming met catering tot een presentatie met een glaasje achteraf. Of zoekt u een locatie voor een brainstorming met teambuilding? Samen maken we het mogelijk!

 

Vergaderingen en congressen

Alden Biesen is een cultuurcentrum van de Vlaamse Overheid. Verenigingen, instellingen en bedrijven kunnen er socio-culturele evenementen of vormingsactiviteiten organiseren.

Nederlands