Loger entre les jardins à la française et à l’anglaise? Se réveiller dans l’enceinte d’un château? Prendre son petit-déjeuner au cœur d’un site culturel en pleine effervescence? Alden Biesen dispose de 6 chambres simples et de 24 chambres doubles que vous pouvez réserver si vous organisez une activité de plusieurs jours.  Ainsi, votre public (international) n’aura pas besoin de se déplacer. Une énorme plus-value pour votre formation, votre teambuilding ou votre congrès!

Congres Kasteel

Congres Kasteel

Alden Biesen is meer dan een historische toplocatie. Het is een levend centrum. Een centrum waar cultuur en toerisme hand in hand gaan met uw activiteit. De site, met zijn imponerende waterburcht, is  een indrukwekkend historisch decor voor allerhande vergaderingen, vormingen en congressen. Wij kunnen elk bedrijf, elke vereniging en elke privépersoon helpen om zijn wensen waar te maken. Van een kleinschalige vergadering, tot een imposant congres. Van een meerdaagse vorming met catering tot een presentatie met een glaasje achteraf. Of zoekt u een locatie voor een brainstorming met teambuilding? Samen maken we het mogelijk!

 

Vergaderingen en congressen

Alden Biesen is een cultuurcentrum van de Vlaamse Overheid. Verenigingen, instellingen en bedrijven kunnen er socio-culturele evenementen of vormingsactiviteiten organiseren.

Nederlands