Omleiding wegens wegenwerken

Omleiding wegens wegenwerken

07/03/2018

Zo geraakt u in Alden Biesen tijdens de wegenwerken:

•    Verkeer komende van Lanaken/Maastricht : Op de N2 ter hoogte van de verkeerslichten in Mopertingen linksaf slaan op de N758 richting Spouwen/Tongeren. Aan de rotonde de tweede afslag nemen om op de N758 richting Tongeren te blijven. Na ongeveer 3km rechtsafslaan op de Bammestraat richting Rijkhoven. Vanaf hier is het gewoon de hoofdweg volgen tot aan 'Alden Biesen'.
•    Verkeer komende van Riemst : Op de rotonde in Spouwen de derde afslag nemen om op de N758 richting Tongeren te komen. Vanaf hier is het dezelfde route als bovenstaande.
•    Verkeer komende van E313 uit Hasselt/Lummen : Op de afrit van de E313 rechts voorsorteren richting Hoeselt. (*) Vanaf hier de N730 blijven volgen tot aan de tweede verkeerslichten en hier linksaf slaan. Deze weg blijven volgen, over de spoorweg heen, om uiteindelijk ter hoogte van Alden Biesen uit te komen.
•    Verkeer komende van E313 uit Luik : aan de verkeerslichten van de afrit rechtsaf slaan op de N700 richting Maastricht. Dan dadelijk de afslag rechts richting Bilzen/Hoeselt nemen. Aan de rotonde de derde afslag nemen richting Hoeselt. Aan de volgende rotonde de tweede afslag nemen richting Hoeselt. (*) Vanaf hier is de route idem aan deze komende van Hasselt.
•    Verkeer komende van Munsterbilzen/Genk : De N700 blijven volgen tot aan de tweede verkeerslichten; hier rechtsafslaan richting Bilzen. Aan de rotonde de eerste afslag richting Hoeselt nemen. De volgende twee rotondes telkens de tweede afslag richting Hoeselt nemen. (*) Vanaf hier is de route idem aan deze komende van Hasselt.