Cultuur & Natuur kasteel

Verhalen in het Park

12/10/2019

Bijna ongemerkt sluipt de herfst het zomerende landschap binnen. Dit is het moment bij uitstek voor ons herfst-vertelevenement Verhalen in het Park. Naar goede gewoonte richten wij ’s namiddag twee vertelwandelingen in op maat van kinderen en ’s avonds mogen de volwassenen hun oren spitsen. 

We houden ons aan onze beproefde formule waarbij de verhalen worden afgewisseld met muzikale of vocale intermezzo’s. De Tiendschuur, die voor deze gelegenheid de sfeer van het park ademt, doet dienst als centrale plek waar u zich voor en na kan warmen aan een hartige hap en een goed glas. 

Inschrijven mogelijk vanaf half september.

Vertel kasteel

VERTELKASTEEL

Het Internationaal Vertelfestival is een uniek meertalig festival over de vertelkunst en kan op veel belangstelling rekenen van het Vlaamse onderwijs en van vertelminnend Vlaanderen  en Nederland. Een mix van Vlaamse, Waalse en internationale vertellers brengt eigen verhalen, verhalen van bekende en minder bekende auteurs of verhalen uit de volkse overlevering. Alle genres komen aan bod en elke leeftijdscategorie vindt er zijn gading.  
 

Datum Internationaal Vertelfestival 2019 

23 – 26 april: secundair onderwijs 
29 – 30 april: kleuter- en basisonderwijs
26 - 27 april: weekendactiviteiten

PROGRAMMA  kleuter- + basisonderwijs
INSCHRIJVINGSFORMULIEREN

***
PROGRAMMA secundair onderwijs
INSCHRIJVINGSFORMULIEREN SECUNDAIR ONDERWIJS

***
PROGRAMMA VOLWASSENENONDERWIJS

Nederlands