Cultuur & Natuur kasteel

Rise  &  Fall Culture Clubbing

06/11/2020 - 27/11/2020

After work apero time met een vleugje cultuur
Zet het weekend relax in: lekker ontspannen en ondertussen naar kunst kijken. Dat kan in onze expo Rise & Fall waar je iedere vrijdag van november kan genieten van cultuur en tegelijkertijd lekker ontspannen met een hapje en een drankje en een vleugje muziek.
Wanneer: iedere vrijdag van november 2020 van 17 tot 20 uur
Waar: erekoer van de waterburcht

Cultuur & Natuur kasteel

Cultuur & Natuur

Cultuur- en natuurliefhebbers komen allebei aan hun trekken in Alden Biesen. Bezoek de historische gebouwen en tuinen en ga naar een tentoonstelling in de Waterburcht. Of neem de Landcommanderij als vertrekpunt voor een fikse wandeling of pittige fietstocht door Haspengouw en de Demervallei. Pik nadien nog een van de talrijke evenementen mee waarvoor de Landcommanderij het decor is. 

Tentoonstellingen

Leer de geschiedenis achter de historische site Alden Biesen beter kennen in het onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen, met de permanente tentoonstelling over de Landcommanderij vroeger en nu.

Voor nog meer cultuur kan je onze tijdelijke tentoonstellingen in de Waterburcht bezoeken. Bovendien krijg je in het kasteel ook het fraaie gerestaureerde appartement van de landcommandeur te zien en kan je door de Franse Tuinen wandelen.

Nederlands