Cultuur & Natuur kasteel

AlbaNova - EN ROUTE

30/06/2019

AlbaNova - Midzomerfestival voor muziek van vroeger en nu – zondag 30 juni

Met een veelbelovend muzikaal programma nodigt Albanova u uit om samen de start van de zomer te vieren. Proef van een dag vol oude en nieuwe klassieke muziek met als thema ‘En Route’, onderweg. Op AlbaNova raak je niet uitgeluisterd. Naast een streepje jazzimprovisatie, Turks-Duitse en Duits-Turkse strijkkwartetten, muziek van Bach en de hightechwereld van Routes du son, kan je meedoen aan een interactief muzikaal familieparcours. Je kan smullen van een ambachtelijke picknick vol streekproducten of likkebaarden bij onze foodtrucks, luisterend naar inspirerende muziek. Geniet samen van al het moois dat AlbaNova te bieden heeft. Leuk voor liefhebbers en muzikale avonturiers, jong én oud! 
Ontdek het volledige programma op www.albanovafestival.com en bestel je tickets online.

Muziek kasteel

Muziek kasteel

De komende twee jaar ontwikkelen we een nieuwe culturele identiteit voor de site. Dit doen we aan de hand van actieve muziekeducatie en muziekparticipatie in een kwalitatieve internationale context. 
Alden Biesen is dus niet alleen een plaats waar hoogstaande concerten en festivals plaatsvinden. Creatie, opvoering, scholing en educatie met innovatieve concepten komen nu aan bod waar een familiepubliek, vrije tijd en muziekbeleving elkaar vinden. 
 

Nederlands