Cultuur & Natuur kasteel

AlbaNova - EN ROUTE

30/06/2019

Muziek als kunstvorm absorbeert op haar weg – doorheen de geschiedenis of letterlijk op reis – allerlei invloeden. Getekend door de veelheid binnen haar eigenheid kunnen we blijven verkennen en ontdekken. We raken niet uitgeluisterd.
De verbindingen die muziek als gevolg van haar nomadisch karakter aangaan, over generaties en grenzen heen, vormen het thema van AlbaNova 2019.
Met een veelbelovend muzikaal programma nodigt Albanova u graag uit om samen de start van de zomer te vieren:
Onder het genot van een ambachtelijke picknick vol streekproducten, deelnemend aan een uitdagend interactief familieparcours,
luisterend in het gras onder een meiboom of tijdens een wandeling, likkebaardend bij onze foodtrucks: geniet samen van al het moois dat midzomerfestival AlbaNova te bieden heeft.
Programma en tickets op www.albanovafestival.com

Een samenwerking van Musica, impulscentrum voor Muziek en Landcommanderij Alden Biesen

Muziek kasteel

Muziek kasteel

De komende twee jaar ontwikkelen we een nieuwe culturele identiteit voor de site. Dit doen we aan de hand van actieve muziekeducatie en muziekparticipatie in een kwalitatieve internationale context. 
Alden Biesen is dus niet alleen een plaats waar hoogstaande concerten en festivals plaatsvinden. Creatie, opvoering, scholing en educatie met innovatieve concepten komen nu aan bod waar een familiepubliek, vrije tijd en muziekbeleving elkaar vinden. 
 

Nederlands