Cultuur & Natuur kasteel

Agricultura

05/07/2020

Agricultura is het grootste agrarisch buitengebeuren van de lage landen. Vele duizenden bezoekers kunnen op een aangename manier kennismaken met  alles wat er op het platteland te beleven is. Er gaat veel aandacht naar een boeiend en veelzijdig dagvullend programma waar zowel de vakman als de hele familie op daguitstap kan proeven,  genieten, ontdekken, kuieren, …

Meer info: www.agricultura-bilzen.be
T I +32 89 51 98 58 of +32 89 51 95 32
 

Cultuur & Natuur kasteel

Cultuur & Natuur

Cultuur- en natuurliefhebbers komen allebei aan hun trekken in Alden Biesen. Bezoek de historische gebouwen en tuinen en ga naar een tentoonstelling in de Waterburcht. Of neem de Landcommanderij als vertrekpunt voor een fikse wandeling of pittige fietstocht door Haspengouw en de Demervallei. Pik nadien nog een van de talrijke evenementen mee waarvoor de Landcommanderij het decor is. 

Tentoonstellingen

Leer de geschiedenis achter de historische site Alden Biesen beter kennen in het onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen, met de permanente tentoonstelling over de Landcommanderij vroeger en nu.

Voor nog meer cultuur kan je onze tijdelijke tentoonstellingen in de Waterburcht bezoeken. Bovendien krijg je in het kasteel ook het fraaie gerestaureerde appartement van de landcommandeur te zien en kan je door de Franse Tuinen wandelen.

Nederlands