Alden Biesen is een schitterende locatie voor heel wat tentoonstellingen.
Ben je benieuwd welke permanente en tijdelijke expo's er op dit ogenblik lopen, en welke je nog mag verwachten in de nabije toekomst? Maak dan hieronder je keuze en je krijgt meteen alle nuttige informatie.
Openingsuren tijdelijke tentoonstellingen: Dinsdag tot en met zondag :10.00 - 17.00 uur

Tentoonstellingen

 
24/10/2020 - 20/12/2020

Rise & Fall. Zes eeuwen Duitse Ridderorde.

Een tentoonstelling over de meest fascinerende periode uit het verleden

Cultuur & Natuur kasteel

Cultuur & Natuur

Cultuur- en natuurliefhebbers komen allebei aan hun trekken in Alden Biesen. Bezoek de historische gebouwen en tuinen en ga naar een tentoonstelling in de Waterburcht. Of neem de Landcommanderij als vertrekpunt voor een fikse wandeling of pittige fietstocht door Haspengouw en de Demervallei. Pik nadien nog een van de talrijke evenementen mee waarvoor de Landcommanderij het decor is. 

Tentoonstellingen

Leer de geschiedenis achter de historische site Alden Biesen beter kennen in het onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen, met de permanente tentoonstelling over de Landcommanderij vroeger en nu.

Voor nog meer cultuur kan je onze tijdelijke tentoonstellingen in de Waterburcht bezoeken. Bovendien krijg je in het kasteel ook het fraaie gerestaureerde appartement van de landcommandeur te zien en kan je door de Franse Tuinen wandelen.

Nederlands