Congres Kasteel

Congres Kasteel

Alden Biesen is meer dan een historische toplocatie. Het is een levend centrum. Een centrum waar cultuur en toerisme hand in hand gaan met uw activiteit. De site, met zijn imponerende waterburcht, is  een indrukwekkend historisch decor voor allerhande vergaderingen, vormingen en congressen. Wij kunnen elk bedrijf, elke vereniging en elke privépersoon helpen om zijn wensen waar te maken. Van een kleinschalige vergadering, tot een imposant congres. Van een meerdaagse vorming met catering tot een presentatie met een glaasje achteraf. Of zoekt u een locatie voor een brainstorming met teambuilding? Samen maken we het mogelijk!

 

Vergaderingen en congressen

Alden Biesen is een cultuurcentrum van de Vlaamse Overheid. Verenigingen, instellingen en bedrijven kunnen er socio-culturele evenementen of vormingsactiviteiten organiseren.

  • Organiseer je meeting of seminarie in Alden Biesen
    Vergaderingen en congressen met aangepaste catering en/of overnachting
  • De schitterende omgeving van Alden Biesen is perfect voor een congres
    Alden Biesen: gemakkelijk bereikbaar en toch rustig
  • Sluit je meeting in Alden Biesen af met een hapje en een drankje.
    Uitgebreide cateringmogelijkheden

Overnachten in Alden Biesen

Organiseer je een seminarie, congres of andere activiteit verspreid over meerdere dagen? Kies dan voor een overnachting in Alden Biesen. Onze een- en tweepersoonskamers zijn comfortabel en de omgeving van de Landcommanderij is inspirerend en rustig.