Cultuur & Natuur kasteel

Catering met gids

Bezoek je Alden Biesen met een gids? Dan kan je je bezoek aanvullen met een hapje, een drankje of zelfs een uitgebreide maaltijd in een van onze mooie zalen. Reserveren is altijd noodzakelijk.

 

Speciale cateringwensen?

Mail naar rondleidingen.ab@vlaanderen.be of neem telefonisch contact met ons op via +32 89 51 93 65 en wij zoeken voor u de beste formule.

Cultuur & Natuur kasteel

Cultuur & Natuur

Cultuur- en natuurliefhebbers komen allebei aan hun trekken in Alden Biesen. Bezoek de historische gebouwen en tuinen en ga naar een tentoonstelling in de Waterburcht. Of neem de Landcommanderij als vertrekpunt voor een fikse wandeling of pittige fietstocht door Haspengouw en de Demervallei. Pik nadien nog een van de talrijke evenementen mee waarvoor de Landcommanderij het decor is. 

Tentoonstellingen

Leer de geschiedenis achter de historische site Alden Biesen beter kennen in het onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen, met de permanente tentoonstelling over de Landcommanderij vroeger en nu.

Voor nog meer cultuur kan je onze tijdelijke tentoonstellingen in de Waterburcht bezoeken. Bovendien krijg je in het kasteel ook het fraaie gerestaureerde appartement van de landcommandeur te zien en kan je door de Franse Tuinen wandelen.

Nederlands