De reeks muzikale dialogen zijn 3 workshops voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders. Tijdens deze workshops zet je samen met je kindje de eerste stappen in een actieve muzikale ontwikkeling.
In deze workshop spelen we met klanken, melodieën en ritme. We experimenteren en exploreren met allerhande instrumentarium en materialen. Muziek en beweging gaan hand in hand en laten je nooit onberoerd. Zeker niet als je dit samen met je kind kan doen. 
Praktische informatie
Wanneer:     
21 september 2019 
  5 oktober 2019
19 oktober 2019

Waar: Landcommanderij Alden Biesen - Bilzen
Doelgroep: baby’s, peuters en kleuters
•    0 - 9 maand: 9u30
•    9 - 18 maand: 10u30
•    18 - 36 maand: 11u30

Duur workshop: +/- 30 minuten                 

Aantal deelnemers: 12 kinderen, 1 actieve (groot)ouder per kind* 

Prijs: € 30 per kindje voor de volledige reeks

*Door als (groot)ouder samen met je kind actief deel te nemen, wordt de intensiteit van dit samen muziek maken versterkt en raak je vertrouwd met de werkvormen om er nadien thuis mee aan de slag te kunnen gaan. Aan de kant blijven staan of zitten is dus geen optie. Maar geen schrik, want je kan helemaal niks verkeerd doen!

 

Muziek kasteel

Muziek kasteel

De komende twee jaar ontwikkelen we een nieuwe culturele identiteit voor de site. Dit doen we aan de hand van actieve muziekeducatie en muziekparticipatie in een kwalitatieve internationale context. 
Alden Biesen is dus niet alleen een plaats waar hoogstaande concerten en festivals plaatsvinden. Creatie, opvoering, scholing en educatie met innovatieve concepten komen nu aan bod waar een familiepubliek, vrije tijd en muziekbeleving elkaar vinden. 
 

Nederlands