“Als ik mijn dochter met zulke glinsterende oogjes alles zie volgen, geniet ik dubbel”
“Ik wist niet dat mijn zoon van 9 maanden al kan zingen”
Babelut workshops zijn muzikale ontmoetingen en spelmomenten voor baby’s, peuters en kleuters samen met ouder of begeleider. Onder leiding van een Musicadocent ga je muzikaal spelend en inspelend op de reactie van je kind, de mogelijkheden van stem, lichaam, instrumentarium en andere soms grappige materialen onderzoeken. Spontaniteit en experiment staan centraal. Ouders en begeleiders krijgen ideeën en werkvormen mee om zelf met hun kinderen aan de slag te gaan.
Tijdens deze workshops zet je samen met je kindje de eerst stappen in een actieve muzikale ontwikkeling. We spelen met klanken, melodieën en ritme. Het is genieten van het begin tot het einde.
 

Muziek kasteel

Muziek kasteel

De komende twee jaar ontwikkelen we een nieuwe culturele identiteit voor de site. Dit doen we aan de hand van actieve muziekeducatie en muziekparticipatie in een kwalitatieve internationale context. 
Alden Biesen is dus niet alleen een plaats waar hoogstaande concerten en festivals plaatsvinden. Creatie, opvoering, scholing en educatie met innovatieve concepten komen nu aan bod waar een familiepubliek, vrije tijd en muziekbeleving elkaar vinden. 
 

Nederlands