Een activiteit in Alden Biesen? Dan moet de inwendige mens versterkt worden! Voor wandelaars, toeristen en sporadische voorbijgangers zijn er twee brasserieën op de ruime site. Voor bezoekers met gids, congressisten, vergaderaars en andere belangrijke gasten van Alden Biesen, ú dus, hebben we een eigen keuken die alles voor u doet. Van een simpele koffie met heerlijke Haspengouwse taart over een broodmaaltijd tot een gastronomisch diner, voor u staan onze koks en keukenmeisjes klaar. Wij hebben een heel aantal specialiteiten die we doorheen de jaren geperfectioneerd hebben, en als u toch iets anders wenst, dan doen we toch ons best om daarvan ook een specialiteit te maken!

Voor menuvoorstellen contacteer ons congresteam.

Catering extra

Is uw groep te groot of uw eisenpakket te uitgebreid dan werken wij samen met enkele geselecteerde traiteurs. Zo garanderen we in elk geval de kwaliteit van uw event! 

Congres Kasteel

Congres Kasteel

Alden Biesen is meer dan een historische toplocatie. Het is een levend centrum. Een centrum waar cultuur en toerisme hand in hand gaan met uw activiteit. De site, met zijn imponerende waterburcht, is  een indrukwekkend historisch decor voor allerhande vergaderingen, vormingen en congressen. Wij kunnen elk bedrijf, elke vereniging en elke privépersoon helpen om zijn wensen waar te maken. Van een kleinschalige vergadering, tot een imposant congres. Van een meerdaagse vorming met catering tot een presentatie met een glaasje achteraf. Of zoekt u een locatie voor een brainstorming met teambuilding? Samen maken we het mogelijk!

 

Vergaderingen en congressen

Alden Biesen is een cultuurcentrum van de Vlaamse Overheid. Verenigingen, instellingen en bedrijven kunnen er socio-culturele evenementen of vormingsactiviteiten organiseren.

Nederlands