Overnachten

Lokaal

De Landcommanderij Alden Biesen is een parel in het landschap van Haspengouw, maar deze omgeving heeft nog heel wat andere troeven. Verleng je bezoek en kies voor een overnachting. Op het domein zijn er 30 kamers, deze kamers zijn enkel beschikbaar voor deelnemers aan een congres of evenement dat op het domein plaatsvindt. 

Voor individuele bezoekers of families raden wij een verblijf aan bij Martin's Rentmeesterij. Dit 4*-hotel biedt 73 kamers aan en is deels gelegen in de voormalige rentmeesterswoning van Alden Biesen, maar je kan ook kiezen uit de talrijke B&B's of vakantiehuizen die je in de omgeving aantreft, ideaal voor een gezellig toeristisch verblijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden vind je op de website van Stad Bilzen

Horeca

AldenBiesen luchtofotos 241019 WEB-24.jp

Genieten van Haspengouw, betekent ook genieten van de plaatselijke gastronomie en streekproducten. Een korte pauze tijdens je fietstocht met een heerlijk streekbiertje of een uitgebreide maaltijd, verschillende eetgelegenheden geven je de kans om te genieten van een gevarieerd aanbod.

Gasthuis.jpg
Apostelhuis.jpg
Zomerbar.jpg

Het Gasthuis

Het 17de-eeuwse gasthuis is een nostalgisch eetcafé met lokale bieren en een kaart vol klassiekers uit onze culinaire geschiedenis.

Bezoek de website van Het Gasthuis

Het Apostelhuis

Het poortgebouw was vroeger de verblijfplaats van de poortwachter. Ondertussen is het een gezellige brasserie met authentieke gerechten.

Bezoek de website van Het Apostelhuis

Het Zomerterras

Geniet in het zonnetje van een heerlijk streekbier of het Biesonder appelsap, gemaakt van de appels van onze hoogstamboomgaarden op het domein.

Wo - Zo: 11u00 - 18u00

Bilzen & regio

Combineer je bezoek aan Alden Biesen met één van de vele andere activiteiten die de regio aanbiedt. Kies je voor avontuur? Een gezellig museum of toch gewoon de natuur? Hieronder kan je een greep uit het aanbod van de regio vinden. Het toeristisch onthaalkantoor helpt je graag verder. 

Golfkarretjes(c) Patrick Smets.jpg