COVID-19

De Landcommanderij Alden Biesen verwelkomt je graag weer op ons domein. Je hoeft niet te reserveren wanneer je het domein bezoekt. Wanneer je ons bezoekt, zal het er op bepaalde momenten even anders uitzien dan in normale omstandigheden. We doen ons uiterste best om je bezoek zo comfortabel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Mondmaskerplicht

Je bent verplicht om een mondmasker bij je te hebben wanneer je Alden Biesen bezoekt. In open lucht ben je vrij om een mondmasker te dragen, maar is dit niet verplicht. Wanneer je een ruimte betreedt, bijvoorbeeld het toeristisch onthaalcentrum of de waterburcht, ben je wel verplicht om je mondmasker te dragen. 

Voorzorgen

Op het domein zal je ook een aantal ontsmettingspalen zien staan. Aarzel niet om deze te gebruiken en je handen te ontsmetten bij het binnenkomen in één van onze gebouwen.

Zorg dat je steeds de 1.5 m social distancing kan respecteren. Zo bouw je veiligheid in voor jezelf en de andere bezoekers. 

Het aantal evenementen op ons domein is sterk beperkt wegens de corona-maatregelen. Evenementen die toch doorgaan, zullen doorgaan in een volledig coronaproof klimaat met alle maatregelen om een veilig evenement te verzekeren. Je kan jouw plek reserveren voor één van onze evenementen via onze kalender.