Cultuur & Natuur kasteel

P.O.P.-U.P. Opera-ballet voor kinderen

17/06/2017 - 18/06/2017

Opera-ballet voor kinderen 

Doelgroep :  kinderen van 6 tot 10 jaar

Voor het seizoen 2017 zal regisseur-choreografe Véronique Lenaers  in samenwerking met scenograaf Dirk Van Vaerenbergh een opera-ballet voorstelling creëren voor kinderen van 6 tot 10 jaar.  Het wordt een onweerstaanbare mix van het romantische ballet van Coppélia en muziek uit de opera Don Pasquale.

INFO EN BESCHIKBAARHEID VAN TICKETS
Info & beschikbaarheid van tickets: www.zomeropera.be of 0477 67 55 92.

Cultuur & Natuur kasteel

Cultuur & Natuur

Cultuur- en natuurliefhebbers komen allebei aan hun trekken in Alden Biesen. Bezoek de historische gebouwen en tuinen en ga naar een tentoonstelling in de Waterburcht. Of neem de Landcommanderij als vertrekpunt voor een fikse wandeling of pittige fietstocht door Haspengouw en de Demervallei. Pik nadien nog een van de talrijke evenementen mee waarvoor de Landcommanderij het decor is. 

Tentoonstellingen

Leer de geschiedenis achter de historische site Alden Biesen beter kennen in het onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen, met de permanente tentoonstelling over de Landcommanderij vroeger en nu.

Voor nog meer cultuur kan je onze tijdelijke tentoonstellingen in de Waterburcht bezoeken. Bovendien krijg je in het kasteel ook het fraaie gerestaureerde appartement van de landcommandeur te zien en kan je door de Franse Tuinen wandelen.

Nederlands