Cultuur & Natuur kasteel

Internationaal Vertelfestival

18/04/2017 - 25/04/2017

Het Internationaal Vertelfestival brengt verteltheater dat direct aanspreekt. Geen special effects en technische hoogstandjes, maar een appel op je fantasie en verbeelding. De verteller richt zich rechtstreeks tot het publiek en creëert een film in je hoofd die je nog lang zult afspelen.

PROGRAMMA VERTELWEEKEND 2017

Vertel kasteel

Vertel kasteel

Het Vertel Kasteel Alden Biesen profileert zich als expertisecentrum voor vertelkunst in Vlaanderen en Europa. Onder die noemer is de Landcommanderij trekker van heel wat activiteiten waarin de vertelkunst centraal staat: het Internationaal Vertelfestival, Verhalen in het Park, FEST, Sheherazade en TALES. 

Internationaal Vertelfestival

Het Internationaal Vertelfestival is een uniek meertalig festival over de vertelkunst en kan op veel belangstelling rekenen van het Vlaamse onderwijs en van vertelminnend Vlaanderen  en Nederland. Een mix van Vlaamse, Waalse en internationale vertellers brengt eigen verhalen, verhalen van bekende en minder bekende auteurs of verhalen uit de volkse overlevering. Alle genres komen aan bod en elke leeftijdscategorie vindt er zijn gading. 

 

Nederlands