Cultuur & Natuur kasteel

Impact en verankering internationaliseringsbeleid

23/10/2017

Peer learning event voor kleuter-, basis- en secundair onderwijs

Vraag je je wel eens af of het internationaliseringsbeleid van jouw school sterk genoeg is en zou je graag feedback krijgen van collega’s? Wil je graag weten hoe de internationale werking verloopt in andere scholen? Worstelde je met de vragen naar impact en verankering bij je Erasmus+ projectaanvraag?
Kom dan naar het gratis peer learning event voor scholen op 23 oktober van 10 tot 15u30 in Alden Biesen. Je ontmoet er collega-coördinatoren en leerkrachten die aan de kar trekken van internationale projecten. Het doel van deze dag is te reflecteren op je eigen internationaliseringsbeleid en de kwaliteit ervan te vergroten zodat je naar huis vertrekt met frisse ideeën en nieuwe invalshoeken voor een gerichte internationaliseringsstrategie. Verleg de grenzen van je grenzeloze onderwijsvisie en schrijf je in!

 

Europa Kasteel

Europa Kasteel

Kom naar het Europa Kasteel van Alden Biesen en dompel je onder in het Europese verhaal. Cultuur, vorming en onderwijs in een Europese dimensie, dat is waar Alden Biesen voor staat.

We bieden een breed gamma activiteiten aan in het kader van de onderwijs– en cultuurprogramma’s van de Europese Unie. Wil je hier meer over weten, bekijk dan onze presentatie.

Europa Kasteel: infodagen en seminaries

Ben je leerkracht of docent in het (volwassen)onderwijs en heb je interesse in een internationale samenwerking voor jezelf en je studenten? Alden Biesen biedt informatie en ondersteuning via studiedagen, projectmonitoringdagen en een helpdesk.

Nederlands